Foodbloggers en hun vakantiegerechten. Het zit er weer op de zomer op deze eerste dag van september. De start van de meteorologische herfst. Zelf moet ik daaraan nog helemaal niet denken. Ik zomer graag na, zo lang mogelijk. En als het weer hetzelfde patroon als in 2018 volgt zal Gereons Keuken Thuis nog wat middagjes op het strand vertoeven en ’s avonds buiten eten op het stadsbalkon. Omdat mijn jaarlijkse #alfresco zomer weinig respons opleverde dit jaar, alhoewel je nog tot en met 15 september a.s. je recept als reactie kunt inzenden, bundelde ik alvast wat favoriete vakantiegerechten van foodbloggers.
Foodbloggers en hun vakantiegerechten.
Ingrid van Vinissima stuurde een recept voor een Dutch baby in, heel origineel. Zeker in combinatie met de Spaanse licor quarenta y tres.
Francine van Heerlijke Happen komt met linguine aglio olio met mosseltjes. Italiaans festa eten.
Cora van Cultfood weet altijd weer te verrassen met deze courgette clafoutis, die zij bedacht na haar Corsicaanse hiketour.
Anna van Aan tafel bij……. bedacht een zomerse speltquiche.
Mariette van Over eten gesproken vindt, dat een klassieke flan patissier zorgt voor haar instant zomergevoel.
Elsa, een goede bekende van Elsablog, eet graag een zomerse couscoussalade met olijfolie.
Komt nog de hamvraag: Wat is een favoriet vakantiegerecht van Gereons Keuken Thuis? Voor deze parade van vakantiegerechten van foodbloggers ga ik voor mijn zomerse Griekse boterkip met grove hoemmoes. Deze deed het goed deze zomer in SeaSpot.