Uitgekookt of overkookt?

foto: lazy dog

Ik weet eigenlijk niet wat vandaag mijn bui is. Ben ik uitgekookt of overkookt? Of doorgekookt? In ieder geval is Gereons Keuken Thuis vandaag niet op zijn creatiefst. Vreemd na een reis vol Franse indrukken. Of is het een te veel aan inspiratie? Maar ik geef er eens aan toe. Lekker de lazy dog uithangen, zoals dit exemplaar in Saint Raphaël Nada cookingvibes. Niente recepten. Niksie recensie. Gewoon wat food plaatjes uit het Franse land in deze blog plakken. #kookstaking Eigenlijk wel lekker, zo’n woensdag met een bammetje met een restje hummus als lunch en vanavond afhaal Chinees. Geen kookgeluiden worden er waargenomen.

  foto: sardientjes in Ventimiglia

 foto: kaas van Alain Hess in Beaune

 foto: french #cookingvibes eend met geroosterde sinaasappel

Tot later….. het buitenleven lonkt!

 

4 antwoorden op “Uitgekookt of overkookt?”

  1. Hahaha bammetje en afhaal prima, maar het contrast met die waanzinnige Frankrijkfoto’s maakt me stuk! Wat moet ik nou? Ik ga maar twee kilo asperges schillen denk ik. Dat zal me leren..

  2. Het is zo ongelooflijk fijn om af en toe te willen toegeven aan je inspiratieloze alter ego. Bijna net zo fijn als lekker in de keuken staan.

    1. Goedemorgen Nell,

      Klopt helemaal, soms moet ik me echt de keuken in sleuren, vandaar de time out. Maar nu op deez vrijdag in mijn zeekeukentje ben ik alweer aan het bedenken van we vanavond gaan doen.
      Fijne dag

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten