Gesprekken en gerechten/Talk and Table 2014

 foto: afbeelding in het Palais Royal

Het einde van het jaar nadert. Dank aan allen die meededen aan gesprekken en gerechten in 2013! Het leverde vele boeiende inzichten op en mooie recepten.

Thanks to all participating in 2013. Kim Sunée, Jonathan Karpathios, Jeff Titelius, Annabel Langbein, Kathryn Schipper, Daniel Wallace, Joanne Harris, Debbie Travis, Kiran Jethwa and Judith Works  I really enjoyed  your stories and conceiving a reward dish. I wish you all a vibrant 2014!

Gesprekken en gerechten seizoen 3, Talk and table 2014 

Gesprekken en gerechten. In deze serie wordt aan de hand van een gesprek, een kunstwerk, belevenis of een boek een beeld geschetst van de verteller of maker. Naar aanleiding van het gesprek maak ik dan een recept dat het meest het besprokene weergeeft. We gaan seizoen 3 in. Er staan al twee gasten klaar. De meiden van het Grachtenatelier en Monique van Loon. Welke spannende verhalen brengen zij ten berde? Ben JIJ van mening dat een twaalftal vragen een mooi recept zal opleveren? Meld je dan aan en vertel me je verhaal. Op Facebook, mijn blogs Twitter gereon_DL.

Coming year I will continue with a new series of talk and table blogs on www.gereonscityflavours.blogspot.com The blogs will portray the maker of a piece of art,  writer of a book or the person who experienced many adventures. From the things they will tell, I will conceive a dish or recipe, that shows a portrait of the person. If you think that  your answers deserve a nice recipe? Be my guest and apply for a conversation. Apply now on Facebook or Twitter gereon_DL or on www.gereonscityflavours.blogspot.com

Dus deel je verhaal met me in het nieuwe jaar!

Share your story or adventure with me in the New Year.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten